Återigen denna förbannade byråkrati!

Återigen denna förbannade byråkrati och personal som inte kan sina jobb …

 

Efter sju sorger och åtta bedrövelser fick jag klart med färdtjänst i Kungälv. Jag använde det en gång. När jag tog mig till Landvetter för att flyga till Gotland.

Dessförinnan försökte jag använda färdtjänst för att  tillbaka min rullator till sjukgymnasten på Kungälvs Sjukhus. Det fungerade inte. En av de som betjänade, sorterade folk och fä, förklarade reglerna med att om jag lät bilen vänta max fem minuter kunde jag åka tillbaka hem på samma resa så att säga.

När jag beställde bil för att komma iväg med rullatorn gällde inte samma villkor. Då skulle jag beställa ny resa för hemresan. Ny väntetid och ny egenavgift. Jag gav fan i att lämna rullatorn. Den kan vem fan det nu är som ska ha den hämta själv.

Av den information jag fått kunde man ta med sig färdtjänsttillståndet under en månad om man flyttade till ny kommun. Meningen var som jag trodde att man skulle kunna använda färdtjänst under tiden man sökte nytt i den nya kommunen.´Fråga mig inte varför jag ska behöva söka nytt. För att ansöka måste jag på nytt skaffa ett läkarintyg. <<besöka Vårdcentraler och fab och hans mormor.

Inget att undra på att vi har höga skatter i Sverige. All jävla byråkrati som suger.

Relaterade artiklar

Återigen denna förbannade byråkrati!
Tagged on:             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 + tretton =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet