Mitt jufirande har startat …

Idag firar jag jul!

Mina vänner Christina och Allan tog med mig på en shoppingrunda i Visby. Jag började på apoteket vid Visby Sjukhus på jakt efter en påse till min kateter. Går en påse sönder gäller det att ha en i reserv. Jag tänkte köpa blöjor också men det glömde jag bort.

Påsar fanns inte i apotekets sortiment. De föreslog att jag skulle höra med urologen. Dit var det en lång promenad. Jag var tvungen ta det som träning.  Jag fick en påse och rekommenderades att hålla kontakt med VC, De kunde hjälpa mig med sådana här tillbehör.

Nästa stop blev Claes Ohlsson där jag köpte en skrivbordslampa. En nödvändighet för att kunna se tangenterna på lapp-toppen. Jag köpte en skärbräda också när jag ändå var i farten.

Slutligen blev det Allans favorit-Konsum där de ibland säljer korv till halva priset. Hos Allan gör det inget om korven ligger nära ”bästföredatum”.Den hinner inte fram innan den tagit slut. Heja Allan!

När jag kom tillbaka hem blev det Alladin och hemsidan Författarlyan. Jag fick ökat storleken på en slider med mina ungdomar, Dixie och Neida.

 

 

Relaterade artiklar

Mitt jufirande har startat …
Tagged on:         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet