Satt på isolering

En Onsdag i november

Jag hade ingen mjölk till morgonkaffet så jag klädde på mig kryckan och drog iväg. Jag kom en trappa ner till ytterdörren och gick faktiskt ett par steg ut. Fastighetsägaren skottar inte tunt huset. Varför skulle han göra det, han inte ens städar trapphusen. Några hyresgäster, macken och batteriaffären intill, hade skottat för sina kunder.

Problemet var att jag inte kunde ta mig dit. Sannolikt inte till Mr. Johanssons restaurang heller senare idag.

Ok, det var inget Stockholmskaos precis men tillräckligt för att jag skulle vända tillbaka och gå upp på rummet.

Det förbaskade Yahoo

Idag låg Yahoo som sökmotor igen. Jag har inte laddat ner något men uppdaterat Avasti free. Jag raderade Avasti på bara misstanken och la tillbaka Google som sökmotor.

Uppenbarligen är Yahoo ett skräpprogram som måste lura sig in på användares datorer. Möjligen är Avasti samma skrot och korn.

Varning för båda!

Internet är fullt av båg och skojare. Missfoster som skickar skadlig kod för att sabba maskiner.

Idag slog mig tanken att kanske lägga ner min medverkan i nätet.

Dagens program

Jag var tvungen ställa in ett besök hos en erfaren släktforskare. Jag vågade inte riskera ett höftledsbrott till. Jag hade tid för en tvättmaskin och beslöt att städa rummet. Rumstädning likt frukost är bortförhandlade av kommunen för att hålla ner kostnaderna. Gäller samma sak med städredskap?

Relaterade artiklar

Satt på isolering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + 12 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet