Varje byråkrat har sin egen byråkrati

Jag har gjort några försök att beställa ett s.k. EU-kort men misslyckats. Jag får svaret att det uppstått något fel och blir hänvisad till ett telefonnummer. När jag ringer och har knappat siffror i det oändliga får jag också svaret att det uppstått något fel. Jag blir hänvisad till samma nummer.
Efter upprepade samtal kommer jag fram till en människa och får veta att jag bor utomlands och därför inte kan beställa kortet.

Att jag är skriven i Sverige sedan ett halvår saknar betydelse. Jag måste fylla i en blankett och förklara för FK att jag bor i Sverige.

De kan dock skicka blanketten till min mantalsskrivningsadress.

Relaterade artiklar

Varje byråkrat har sin egen byråkrati
Tagged on:             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + tjugo =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet