Jag har sett om Män som hatar kvinnor …

och jag har fäst mig vid rollen om Lisbeth Salander

Bortsett från hennes hackerförmåga och sådant, har Lisbeth Salanders roll gjort ett djupt intryck på mig. När jag läste eller om det var lyssnade på boken, blev jag mycket gripen av den sista scenen där hon fylld av önskningar om ett liv med Mikael Blomkvist ser honom tillsammans med sin kollega och sexpartner.

Författaren gestaltar Lisbet Salander som en person drabbad av känslomässiga problem som satt varaktiga spår och jag har ingen anledning tro att det inte finns människor i det verkliga livet som drabbats på liknande sätt.

Är de många?

Jag har sett om Män som hatar kvinnor …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet