Sverige går åt fel håll …

Att Sverige går åt fel håll är väl ingen lögn

Det beror bara på vem som säger det. Hon högerspöket Batra har framför det som sin åsikt flera gånger. Sannolikt tycker systemfelsnissarna i det sverigeovänliga nazistpartiet SD samma sak. De vill att förhållandena i Sverige ska bli sämre för att kunna komma till och ”rädda” Sverige.

För oss vanligt folk är det dock bra att förhållandena blivit bättre.

 

 

Horowitz fotograf ger poliserna rätt om Fox-inslag

Från ledande håll inom det Sverigeovänliga nazistpartiet SD hyllas den så kallade amerikanske presidenten för sina gärningar. Även hans påstående om vad som ”hände i Sverige igår”,

Att Fox överträffar underrättelsetjänsten som står till administrationens förfogande är faktiskt sant. Fox News journalist Horowitz överträffar det mesta i fantasi.

Hans påstående i filmen att det bland annat finns områden i svenska förorter dit polisen inte åker och att den svenska regeringen försöker dölja de problemen, till exempel. För att få verkligheten att stämma med fantasin var han tvungen klippa i det inspelade materialet.

Två poliser som intervjuades i filmen har sagt att de svarade på andra frågor och att Horowitz klippt ihop deras svar. Nu ger fotografen Emil Marczak, som filmade intervjun, poliserna rätt.

Mycket i Sverige går åt fel håll, För Batra, Trump och SD,

Relaterade artiklar

Sverige går åt fel håll …

One thought on “Sverige går åt fel håll …

  • 2017-02-23 at 10:23
    Permalink

    Leker med att få ihop bloggens kommenatrer med facebook och G+

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + fyra =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet