Att gå till sängs misslynt …

Att gå till sängs misslynt är inte alls trevligt

Recensionsexemplar

Den falska jihadistenIdag fick jag ett mejl från en recensent att han fått min bok Missionären – seriemördaren från Göta och börjat läsa den. Han skrev inget om Den falska jihadisten vilket fick mig att reagera. Jag skrv och frågade om Jihadisten kommit fram också. Den beställde jag en vecka innan missionären. Den hade inte kommit fram.

Jag gick in på Publit där jag beställt recensionsexemplaret av Jihadisten. Efter lite letande fann jag att jag köpt en bok. Men vilken menade de? Provexemplaret eller recensionsexemplaret. Det enda jag kunde få fram mer var beställningsdatum. Att skriva till dem och fråga är helt jävla omöjligt. Publit vill som så många anda inte bli besvärade av mejl.

Någon faktura kan jag inte heller se att jag fått. Varken på publicering av pappersboken eller provexemplaret.

Det gäller att hålla reda på sina beställningar. Men lika förbannat dålig redovisning från Publit.

Jag har dock ett mejl till recensenten att jag beställt boken för leverans till hans adress. Mejlet är daterat den tredje februari. Datum på den beställda boken på Publits sida är daterad den andre februari. Således minns jag rätt. men var i helvete är boken? Och hur i helvete kan jag påminna om beställningen?

De där ”Play-sidorna

Jag har sett några Wallanderfilmer på Tv4 Play. För ett par dagar sedan kom det en för mig ny som jag ville se. Det går inte. Den laddas inte. De två tidigare som jag sett och ligger kvar på sidan laddar utan problem. Visserligen är min uppkoppling seg för det mest men inte så förbannat seg.

Vad jag kan se sköts både SvtPlay och TV4 Play med vänster hand. Vad som finns där och hur det sköts är inte så noga.

 

Veckans brott

Lite misslynt blev jag allt. Springare och Leif GW Persson var väldigt ense om hur överrepresenterade flyktingar och invandrare var i brottsstatistiken.

Visserligen nämnde Leif GW att innan de muslimska invandrarna ledde turkar och jugoslaver brottsstatistiken och innan dem finnarna. Men det försvann liksom i hanteringen. Så förutom att Springaren laddat razisterna med ammunition hjälpte Veckans brott till en bra bit också.

Att invandrare och deras barn är överrepresenterade beror inte på att de är muslimer. Det beror på helt andra faktorer som utanförskap och dålig integration.

 

 

 

 

 

Relaterade artiklar

Att gå till sängs misslynt …
Tagged on:         

One thought on “Att gå till sängs misslynt …

 • 2017-02-22 at 10:39
  Permalink

  Idag har jag kollat publiceringen av Den falska jihadisten. Den bok jag beställde hos Publit den 2 februari är recensionsexemplaret som skulle skickas till Dast Magazin.

  Den har inte kommit fram, jag har heller inte fått någon faktura på den. Inte heller på publiceringen och provboken.

  Hur i helvete jag ska komma i kontakt med Publit vet jag fan inte.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet