LibreOffice och lite annat

Nyinstallerat LibreOffice ser ut att fungera bra

jihadisten-av-suniJag har jobbat med LibreOffice några dagar utan att den fått några sammanbrott. Däremot verkar min rygg vara på väg att få ett sammanbrott. Det gör ont efter någon timmas arbete.

Ql. Jag fördrar LibreOffice av politiks skäl och att den är lite klarare i sin funktion.

Jag köpte en burk på amazon.uk som skulle förstärka wifi-signalerna från campingens sändare. Jag kan inte se sändarantennen från min plats. Det är en bit bort och dessutom ett helt jäkla knippe träd mellan oss. Jag kopplade in burken, Windows tio körde igång någon sorts enhetsinstallerare och sen var jag igång och fick en bättre överföring trots att jag ställt den lite provisoriskt i ett fönster.

Bearbetningen av Jihadisten fortgår och fungerar rätt bra. Lektören har rtt mycket att säga och jag försöker anpassa mig. Jag har också kommit på att det här manuset är styrt av latmasken. Min latmask. Jag har skrivit storyn rätt upp och ned med avsikt att gå in i efterskott och bearbeta. Det gjorde jag. Men bara lite. Lat är jag. Bråttom har jag. Mer kvalitetstänkande skulle inte skada.

 

 

LibreOffice och lite annat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet