Det där med författeri och fysikeri

Det där med författeri gör mig fysiskt trött när jag bearbetar manus

Det där med författeriJag har bearbetat halva första kapitlet och känner för att gå och lägga mig en stund. Det är fysiskt tröttande att bearbeta. Nu blir det ingen vila för jag ska göra klart andra halvan också.

Jag fick en kommentar att detaljera med båda rörelse och psyke i en situation. I min första bok skrev jag så. Nu hade jag alldeles missat det. Jag har skrivit utkastet snabbt för att hinna klart inom planerad tid. Sedan när jag bearbetat har jag fortsatt lika korthugget.

Fy skäms på dig, SUNi.

Det där med författeri och fysikeri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet