Skitsnack, förtal och annat onödigt jävla tramsande

Skitsnack ledstjärna för dagens politiker och partipolitisk troende

skitsnackJag läser och hör allt skitsnack i politiken med beklämmande. Att amerikanska politiker gräver efter skandaler om sina politiska motståndare förvånar inte. Amerikaner har ingen stil och saknar ofta omdöme.

Att svenska politiker och deras anhängare tar efter är beklämmande och ökar politikerföraktet. Även min och kanske andras tilltro till politik i samband med kvalitet och kunskap.

Grävs det fram en skandal om politiska motståndare samlas det i ladorna för att tas i bruk vid nästa val. Om man väntar ett år med att avslöja politikern som knullade ett vänstertjack för att ta fram det lagom till valet handlar det inte om gärningen. Det handlar om att smutskasta en person och därmed även hans parti.

När någon kastar skit på statsministern för ett uttalande vid en bankett handlar det inte om politik, det handlar om att smutskasta en person. Inte för vad hon eller han står för. För att dra ned vederbörande i skiten, försvaga och undergräva. En form av härskarteknik.

skitsnack, politikertföraktDen politiker eller sympatisör som går till personangrepp istället för att föra fram sitt partis budskap till hr antingen ett parti utan innehåll eller har inte kommit på vad hans parti står för.

Att växa i betydelse genom att dra ned andra i skiten är ett svaghetstecken. Att växa genom att höja sig över sin motståndare, bildlikt talat att klättra upp på motståndarnas axlar, inger förtroende.

Varför slösa tid och energi på strunt när det finns viktigare budskap att förmedla?

 

 

 

Relaterade artiklar

Skitsnack, förtal och annat onödigt jävla tramsande
Tagged on:         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 9 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet