Persongalleriet känns så jävla bra att skriva!

Persongalleriet växer med uppgifter om deltagarna.

PersongallerietPersongalleriet blir mer omfattande än jag tänkt från början. Kanske till och med för omfattande. Jag använder ett par sidor på nätet om personlighetstyper och väljer vad jag har i tankarna om resp persons karaktär. Ur personbeskrivningen plockar jag delar jag vill bygga på i handlingen. På det sättet hoppas jag få trovärdiga rollfigurer.

Det blir mycket letande och pillande men det fina i kråksången är att under arbetet får rollen en handling och dessutom poppar manusidéer upp. Jag har börjat från början och arbetar nu på Carl Livs karaktär. De bitar jag valt ger en handling jag kan bygga honom på. Både som bakgrund och i huvudhandlingen.

En sak som slog mig är att Ringar på vattnet skulle kunna bli en TV-serie med något annorlunda stuk mot Beck, Johan Falk och de andra machohjältarna.

 

 

Persongalleriet känns så jävla bra att skriva!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 20 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet