Veronica Ehrlin Vilar – Författare på språng

Veronica Ehrlin VilarVeronica Ehrlin Vilar bördig från Älmhult i Småland är en skribent som rört sig runt Europa vilket delvis avspeglar sig i hennes texter.

Veronica var bosatt ett år i England, ett år i Bologna Italien, 20 år Ca´n Pastilla Mallorca,  4 år i Sta Eugenia de Riveira, Castiñeiras i Galicien – det gröna Spanien. Även tre år i Malmö. Nu 08:a sedan 2004.

Veronica har  jobbat med det mesta. Inom barnomsorgen, äldrevården, skoaffär, köksbiträde på Maltesholms Slott hos friherrinnan Palmstierna. Hon sålde lotter på Tivoli, skinn- och pälsjackor-/kappor till turister på Mallorca, har haft en egen Pub och hamburgerställe, skolstäderska, fönsterputsare. Hon har fyllt pensionär men jobbar ännu på heltid som medicinsk sekreterare på hemmaplan sedan ett år för Conscriptor, innan dess på Södersjukhuset och även Capio Skrivbyrå.

De flesta av Veronicas noveller finns upplagda på Kapitel 1. Veronica har vunnit novelltävlingar, blivit utgiven i veckotidningar, e-noveller hos förlag Ensidatill och Melkers, samt en novell i var och en av de tre Vildsintböckerna. Veronica säger sig inte ha något på gång just nu. Hon jobbar för mycket och har börjat styrketräna och springa!

Sammanfattningsvis kan följande sägas om Veronicas noveller. De är välformulerad och lätt att läsa. Veronicas språk är bra.

Veronicas publicerade noveller kan du bland annat finna på Bokus

Novellen Giovannas Hemlighet finns recenserad på Tykne Suni.

”Giovannas hemlighet handlar om en ung italienska. Handlingen utspelar sig i Italien i slutskedet av Andra världskriget. Välbalanserad dramatik, spänning och erotik. Läsvärd. Köpvärd.”

 

Veronica Ehrlin Vilar – Författare på språng
Tagged on:             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 1 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet