Före min tid …

granne med lyckan pappersbokKnappast vad det gäller författandet. Allt som skrivs idag har skrivits förr. Ofta mycket bättre.

I min spänningsroman Granne med lyckan berättar jag om ett stadsdelsgäng kallat Bronx, bördigt från Biskopsgården. Ett gäng vars medlemmar har för mycket våldskapital och för lite hjärna och som ger sig ut på jakt efter en arbetslös naturälskare.

Det var innan skjutningarna i Göteborg tog fart.

På bilden ovan medverkar en hund. En klok hund som inte tycker den här gängmedlemmen viktig nog att bita i. Husse och hans kompis klarar det utan min hjälp.

 

Relaterade artiklar

Före min tid …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet