Dixie

Husse har hjälpt mej hitta ett par video som togs på mej när jag bodde hos DOP.

På den första är jag ute på promenad med en av mattarna.

På den andra ska matte gulla med mej. Jag var måttligt intresserad.

 

Vad de har berättat för Husse bodde jag hos en man som lämnade mej på ett hundhotell vartenda veckoslut. Han skulle ut och festa. En dag kom han inte och hämtade mej. Istället kom jag till Milus ställe för övergivna hundar och katter.

Husse tyckte jag om från första dagen. Han var snäll mot mej. Gav mej godis, mat och kelade med mej. Husse är en gammal gubbe varför man måste vara lite försiktig med han.

Under hösten och långt in på vintern var jag mycket reserverad mot folk som ville klappa mej. Det verkade som om alla där vi bor vill bli vän med mig. Jag litade inte på någon mer än Husse.

Nu har det släppt. Nu är jag inte rädd för någon. Reserverad menar jag. Jag är född 1913 men vet inte vilken månad. Spelar roll. Husse firade mej för en vecka sen med god mat. Alltså god mat till mej.

ttyl4

 

 

 

 

 

Dixie

Relaterade artiklar

Dixie
Tagged on:         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fyra =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet