Exilium Förlag

Helena Sigande ebokExilium förlag ger ut VARSEL OM MORD av Helena Sigander.

Kärlek som lockbetet. När det som lovats är falskt. Hur nattsvart gräsligt är inte det? I första pusseldeckaren med privatdetektiven Eva S:t Clair möter hon Tor Bonde, kriminalpolisen, samt löser ett fall av tilltrasslade identiteter bland idel ädel adel. Det är humor, spänning och romantik. Mjukband, finns som e-bok.

Privatdetektiv Eva S:t Clair är centralfigur i en spänningssvit skriven av Helena Sigander.

Helena Sigander BlondHelena Sigander, född i Kungsbacka i Halland, uppvuxen i Göteborg och Stockholm är en svensk författare och förläggare, Exilium förlag sedan 2012 och nämndeman. Hon skriver romaner, kriminallitteratur, barnböcker, noveller och dramatik. Hon skriver under eget namn och under noms de geuerre.

Mellan 2001 och 2008 startade och drev Sigander läsrörelsen Stockholm Läser.

Hösten 2008 startade Sigander tillsammans med Britta Bergstedt Teaterradion Lidingö 97,8, i Närradio Lidingö.

Hon driver dessutom en deckarskrivarskola på nätet.

Sigander erbjuder sina tjänster som spökskrivare. Våren 2008 medverkade hon i SVT:s kulturmagasin Kobra som handlade om spökskrivare och myntade ‘Som spökskivare arbetar jag som en hårfrisörska. Jag fixar frisyren men hänger inte med på partyt’.

Suni Olson blev elev i Helena Siganders Deckarskolan på nätet. Han vittnar om en bra lärare och väl upplagda kurser som omfattar utbildning för såväl nybörjare som erfarna skribenter.

 

Exilium Förlag
Tagged on:                             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet