Tycker synn om husse …

Ensamhethan har inga vänner.

Jag ser aldrig någon som lockar på honom och klappar honom på huvudet. Eller stryker honom över ryggen.

Jag har väldigt många vänner. Först och främst David och Shona. De var mina första vänner men fick jobba länge på det innan jag lät dem klappa mej. Nu träffar jag dem varje dag och leker med dem. De bara älskar att kasta en garndocka som jag hämtar åt dem. Lite ensidigt men ok, man ska ställa upp för sina vänner och roar det dem att kasta den här dockan så …

Läs Vänskap - Rim av ULJOJag har fler vänner. Martin, en trevlig person som brukar snickra på saker till nya hus som dyker upp då och då. Han brukar ibland passa Jessi. En trevlig tik som fallit för min charm. Ja, egentligen heter hon Jessica men Jessi är mer familjärt. Kanske är hundgodiset husse delar med sig ett skäl till hennes kärlek. På andra sidan Dessies gata bor Tilly med sin husse. Tilly var lite grisk till en början men har fallit för min charm hon också. Tilly är en liten söt tjej. Kanske lite gammal men det är sånt hundar inte bryr sig så mycket om.

Bland människorna som arbetar här har jag också fått vänner. Jorge, mannen som kör och tömmer soporna och sköter blommor och träd. Han blir alltid glad när jag viftar på svansen mot honom. Alves är en annan person. Han fick jobba hårt för det då jag förstod att Husse inte var helt glad i honom. En av städerskorna har också fått jobba för det. Hon var den senaste bland personalen jag lät bli kompis med mig.

Skottar – WikipediaEn del boende som vi går förbi när vi tar våra korta promenader accepterar jag också.

Nyss fick vi en ny granne. En vintergranne säger husse. Han heter David också och är från Skottland. När husse snor åt sig datorn brukar jag titta över till Dave ibland. Han spelar INTE säckpipa. Det hade inte varit populärt.

Sommaren har varit väldigt varmt. Husse har knappt orkat släpa sig ut och gå. Ber jag honom vackert kommer han med. Jag bara måste motionera honom annars kan han bli sjuk eller något. Vi går förbi ett dike nere på gatan. Där brukar jag svalka mig när det är varmt.

Nu har det blivit mindre varmt och husse går fler promenader utanför campingen. Det uppskattar jag. Att ligga bredvid honom i soffan när han pillar med datorn är också ok. Om det inte blir för länge.

På omslaget ser du en bild på Kompis. En stor lufs till schäfer som vi var kompis med. Men det fick vi inte för Kompis husse. Ser jag honom stan, Kompis husse alltså, ska jag bita honom i benet.[google-translator]

Relaterade artiklar

Tycker synn om husse …
Tagged on:         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − sex =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet