Det är varmt

Som tur ar finns ett dike med rinnande vatten en bit ned på gatan. Där får husse vänta en stund medan jag tar mej ett dopp.

Jag har börjat skaffa mej vänner har. Först Shona och Dave. Hihi, Dave var angelägen. Mycket angelägen. Han fick jobba för det. Sen ar det Martin. Han hjälper till att satta upp små hus som kallas statics. Husse brukade stanna och snacka med honom. Efter ett tag lät jag honom klappa mej.
Sen blev det Evanha. Hon som har butiken. Vänskap med en butikare kan leda till mycket gott. Igår blev jag kompis med Carol. God vän till Shona och Dave. Sen var det en kvinna i en static. Hon kände husse men han visste inte vem hon var.

Cio Dixie

Relaterade artiklar

Det är varmt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva − åtta =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet