Husse dum

STEADY AS SHE GOES: Hysterisk förkylning = simhundar samt varg ...Som bekant är jag lite försiktig av mig. Därför brukar jag hålla mig på husses och min uteplats när det är människor i grannskapet. På andra sidan gatan, alltså den andra gatan, den åt söder, där det finns en sjö. En konstig sjö. Liksom konstgjord, Där stimmar och badar barn och vuxna, de skrattar och plaskar vatten. Husse brukar gå dit också ibland. Då binder han mig vid ett staket.

Det fins ett litet hål i staketet mellan två stolpar. Det är säkert gjort för att jag ska kunna ta mig ut. Precis lagom stort. Jag gick över gatan och ställde mig på bakbenen vid staketet och kikade. De såg ut att leka ha det roligt därinne. Efter en stund bestämde jag mig för att gå in. Jag var varm. Jag ville bada. Vad tror ni händer? Jo, min glädjedödare till husse kommer klampande. Han säger till mej att gå hem. Lydig som jag är gör jag det. En bit. Sen går jag tillbaka till badet. Då tjoar han på mej igen och jag måste gå hem. Han påstår att det är förbjudet för katter och hundar att bada där. Katter kan jag förstå. De badar ändå inte. De är rädda för vatten. men jag vill bada!

Jäkla husse. Glädjedödare!

 

 

Relaterade artiklar

Husse dum
Tagged on:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Hoppa till verktygsfältet